Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové karé v broskyňovej marináde


Prísady

600 g bravčového karé bez kosti,
1 konzerva broskyňového kompótu,
200 ml oleja,
2 čili papričky,
50 g čerstvej mäty,
soľ,
1 citrón,
worcesterová omáčka,
grilovacia koreniaca zmes
Ovocie na grilovanie: 1 jablko
,
1 hrušku,
2 čerstvé figy,
1 žltý melón


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5

Hodnotenie: 1.7/5 (35)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vykostené karé odblaníme a nakrájame na plátky hrubé asi dva centimetre. Každý plátok osolíme, okoreníme grilovacím korením a na dva dni vložíme do marinády, ktorú sme si pripravili rozmixovaním sterilizovaných broskýň s olivovým olejom, čili papričkami, čerstvou mätou, citrónovou kôrou a worcestrovou omáčkou. Marinádu môžeme vylepšiť sladkým červeným vínom. Plátky marinovaného mäsa počas grilovania podľa potreby potierame marinádou. Umyté ovocie zbavíme jadierok a grilujeme rovnako ako mäso s minimálnym množstvom oleja.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!