Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Marinované bravčové karé


Prísady

1‚5 až 2 kg bravčového karé
Marináda: 4 PL obyčajnej horčice
,
2 PL citrónovej šťavy,
2 PL olivového oleja,
1 KL soli,
1/2 lyžičky zeleného korenia a 1/2 lyžičky mletej červenej papriky,
sušená alebo čerstvá bazalka a provensálske korenie (bylinky spolu za 1 kávovú lyžičku),
pretlačený cesnak aspoň 4 strúčiky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.32/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (38)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Odkostené mäso nakrájame na 1,5 cm hrubé plátky a potrieme marinádou z oboch strán, ktorú sme si pripravili vymiešaním vyššie uvedených surovín. Marinované karé dáme na chladné miesto odpočívať, najlepšie cez noc alebo minimálne na 4 hodinky.
Keď už je uhlie na grile pripravené, rezne poukladáme na rošt a grilujeme z každej strany. Uugrilované mäso podávame so šalátom, chlebom,...














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!