Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Grilované kuracie krídla s rajčiakovou omáčkou


Prísady

12 kuracích krídel,
750 g rajčiakov,
1 jablko,
1 cibuľa,
3 lyžice rajčiakového pretlaku,
2 lyžice medu,
2 lyžičky ovocného octu,
soľ,
korenie na grilovanie,
štipka kajenského korenia,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rajčiaky na spodnej časti do kríža narežeme, krátko povaríme, opláchneme studenou vodou, olúpeme a rozštvrtíme. Jadro vyberieme.
Jablko ošúpeme, zbavíme jadrovníka a spolu s rajčiakmi nakrájame na malé kúsky.
Očistíme cibuľu, nakrájame ju na osminky a opečieme v horúcom oleji.
Pridáme k nej kúsky rajčiakov a jablka, posolíme.
Vmiešame rajčiakový pretlak a dusíme pod pokrievkou 20 až 30 minút.
Rajčiakovú omáčku dochutíme kajenským korením.
Med, ocot, soľ a korenie na grilovanie zmiešame.
Zmesou potrieme krídla a grilujeme po oboch stranách dozlata.
Podávame s pripravenou omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!