Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Bravčové slimáčiky


Prísady

4 plátky bravčovej krkovičky bez kosti,
1 ÈL čili omáčky,
bylinkovú soľ,
olej,
posekanú petržlenovú vňať,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.47/5

Hodnotenie: 2.5/5 (38)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umytú a osušenú bravčovú krkovičku naklepeme a trošku posolíme. V miske zmiešame olej, bylinkovú soľ, korenie, čili omáčku a petržlenovú vňať. Premiešame. Marinádou potrieme naklepané bravčové plátky mäsa z jednej strany. Potreté mäso odložíme na 1 - 2 hodiny na chladné miesto. Potom každý plát mäsa zvinieme do roládky, pokrájame ich na širšie kolieska a pozdĺžne ich napichneme na grilovaciu ihlu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!