Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčové slimáčiky


Prísady

4 plátky bravčovej krkovičky bez kosti,
1 ÈL čili omáčky,
bylinkovú soľ,
olej,
posekanú petržlenovú vňať,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.5/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umytú a osušenú bravčovú krkovičku naklepeme a trošku posolíme. V miske zmiešame olej, bylinkovú soľ, korenie, čili omáčku a petržlenovú vňať. Premiešame. Marinádou potrieme naklepané bravčové plátky mäsa z jednej strany. Potreté mäso odložíme na 1 - 2 hodiny na chladné miesto. Potom každý plát mäsa zvinieme do roládky, pokrájame ich na širšie kolieska a pozdĺžne ich napichneme na grilovaciu ihlu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!