Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
600 g teľacieho mäsa zo stehna,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
V celku umyté mäso osušte obrúskom, odblaňte, pokrájajte na rezne a naklepte. Potom ich osoľte, okoreňte korením a mletou rascou a nechajte odležať v chlade.
Grilovací rošt dobre rozohrejte, rezne poukladajte na alobal (alobalovú misku), obložte ich kúskami masla a grilujte 4 min. Potom rezne obráťte, znova obložte kúskami masla a grilujte 3 min. Rezne posypte strúhaným syrom a grilujte ešte 1 min. Hotové rezne upravte na misu, polejte odkvapkanou šťavou alebo roztopeným maslom a posypte mletou červenou paprikou. Podávajte so zemiakmi a hlávkovým šalátom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!