Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bravčové plátky v alobale


Prísady

4 plátky bravčového stehna,
sójová omáčka,
1 pór,
2 hrušky,
4 plátky šunky,
soľ,
4 PL vody,
olej na potretie alobalu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso zľahka naklepte, osoľte a vložte na 4 plátky alobalu potreté olejom. Každý plátok pokvapkajte sójovou omáčkou, navàšte naň pór pokrájaný na tenká kolieska, polovicu olúpanej hrušky a plátok šunky. Podlejte vodou, alobal dobre uzavrite aby pri pečení nevytekala šťava, a pečte buď na grile alebo v dobre vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!