Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčová zmes v alobale


Prísady

4 plátky z bravčového stehna,
3-4 PL oleja,
2 PL vody,
2 cibule,
4 paradajky,
4 šampiňóny,
sójová omáčka,
4 PL masla,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso naklepte a pokrájajte na tenké rezance, za stáleho miešania ich opečte na rozohriatom oleji. Potom ich rozdeľte na 4 pláty alobalu a prelejte vypečenou šťavou, ktorú rozrieďte vodou. Cibuľu pokrájajte na kolieska, paradajky a olúpané šampiňóny na plátky a rozložte na mäso. Osoľte okoreňte, pokvapkajte sójovou omáčkou a na každú porciu položte 1 PL masla. Alobal uzavrite, aby pri pečení nevytekala šťava. Pečte na grile alebo vo vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!