Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Špagety na kuchárkin spôsob


Prísady

250 g miešaného mletého mäsa,
100 g nastrúhaného ovčieho syra,
100 ml červeného vína,
konzerva olúpaných paradajok,
lyžica paradajkového pretlaku,
1 mrkva,
4 jarné cibuľky,
2 strúčiky cesnaku,
4 lyžice olivového oleja,
100 ml mäsového vývaru,
400 g špagiet,
zväzok pažítky,
lyžica nasekanej bazalky,
lyžica nasekaného oregana,
trocha vegety,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Olivový olej rozpálime v hrnci a rýchlo v ňom opečieme mleté mäso. Pridáme cesnak rozotretý so soľou a znova krátko opražíme. Cibuľku a mrkvu očistíme, nakrájame na malé kocky, pridáme k mäsu a spolu opražíme. Primiešame paradajkový pretlak, podlejeme červeným vínom a mäsovým vývarom, pridáme paradajky a prikryté podusíme asi 40 minút. Ochutíme nasekanými bylinkami, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením a vegetou.
Špagety varíme v osolenej vode asi 10 až 15 minút. Horúce, dobre odkvapkané špagety dáme na taniere, polejeme omáčkou, posypeme nakrájanou pažítkou, syrom a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!