Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Cestoviny zapečené s mäsom


Prísady

300 g bravčového mäsa bez kostí,
40 g tvrdého syru,
2 vajcia,
170 ml mlieka,
125 g margarínu,
650 g cestovín,
40 g konzervovaného hrášku,
20 g hladkej múky,
strúhanka na pekáč,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.34/5

Hodnotenie: 2.3/5 (29)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cestoviny uvaríme v dostatočnom množstve osolenej vody. Precedíme a prepláchneme studenou vodou. Rozpustíme tuk, pridáme hladkú múku a urobíme svetlú zápražku, ktorú rozriedime mliekom, rozšľaháme a dobre povaríme (najmenej 30 minút). Do hotového bešamelu zamiešame vajcia.
Varené cestoviny premiešame s hráškom, nadrobno nasekaným, vareným, alebo duseným mäsom, bešamelom, dosolíme a dáme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča. Povrch posypeme strúhaným syrom a pokropíme časťou tuku. Cestoviny zapečieme v rúre. Zapečené cestoviny polejeme zvyškom tuku, upečieme dočervena a potom nakrájame na štvorce.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!