Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rezancové cesto


Prísady

400 g pšeničnej múky,
4 vajcia,
1 až 2 lyžice olivového oleja,
lyžica soli\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.10/5

Hodnotenie: 2.1/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Múku preosejeme na dosku a v strede urobíme jamku. Do jamky dáme vajcia, soľ a olej. Smerom zvonka dovnútra rukami vypracujeme hladké cesto. Zabalíme ho do vlhkej utierky a necháme odpočívať v chladničke asi 15 minút. Z cesta vyvaľkáme veľmi tenký plát a nakrájame požadované tvary.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!