Prísady
250 g hladkej múky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
V mise premiešame do hladkého cesta múku s mliekom, vajciami, soľou a cukrom a necháme odležať asi 10 minút. Na malej panvici rozohrejeme trochu masla a postupne upečieme 8 silnejších palaciniek. Odstavíme ich do tepla. Mandarínkovú zmrzlinu rozdelíme na 8 porcií. Palacinky zložíme do kornútku. Mandarínky necháme odkvapkať. Na dezertné tanieriky upravíme kornútky palaciniek, zmrzlinu a kúsky mandarínok. Nakoniec pokvapkáme pomarančovým likérom. Èokoládu jemne nastrúhame a posypeme ňou palacinky. Medovku opláchneme, osušíme a dezert medovkou ozdobíme.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!