Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
1/2 l vanilkovej zmrzliny,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zmrzlinu preložíme do chladničky, asi po 30 minútach ju vymiešame so škoricou, ak je už dostatočne mäkká. Ihneď zamrazíme.
Figy, slivky a hrozienka opláchneme horúcou vodou, necháme odkvapkať. Premiešame s vínom a želírovaným cukrom a necháme prikryté uležať. Kompót zohrejeme pri miernej teplote tesne pri bode varu. Jablko ošúpeme a nakrájame na kúsky. Po 10 minútach ich pridáme ku kompótu a ešte 5 minút spolu podusíme. Necháme vychladnúť. Pomaranče ošúpeme, rozoberieme a nakrájame na malé kúsky. Primiešame ku kompótu a dochutíme. Vhodná príloha: Šľahačka na zdobenie, strúhaná čokoláda na ozdobenie. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!