Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Citrónová zmrzlina s broskyňami


Prísady

6 broskýň,
šťava a prúžky kôry z 2 zelených citrónov (alebo limetiek),
50 cl svetlého piva,
10 cl javorového sirupu,
4 kopčeky citrónovej zmrzliny,
niekoľko lístkov mäty na ozdobu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Broskyne prelejeme vriacou vodou a potom okamžite studenou. Nožom ich opatrne olúpeme, rozpolíme a odkôstkujeme. Nakoniec ich nakrájame na tenké plátky. Z citrónovej šťavy, piva a javorového sirupu pripravíme marinádu. Plátky broskýň ňou zalejeme a na 1 hodinu všetko uložíme do chladničky. Občas premiešame. Plátky broskýň narovnáme do kruhu na 4 dezertné tanieriky. Zalejeme marinádou a do prostriedku kruhu vždy posadíme kopček citrónovej zmrzliny. Dezert ozdobíme prúžkami citrónovej alebo limetkovej kôry a drobnými lístkami mäty.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!