Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
6 broskýň,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Broskyne prelejeme vriacou vodou a potom okamžite studenou. Nožom ich opatrne olúpeme, rozpolíme a odkôstkujeme. Nakoniec ich nakrájame na tenké plátky. Z citrónovej šťavy, piva a javorového sirupu pripravíme marinádu. Plátky broskýň ňou zalejeme a na 1 hodinu všetko uložíme do chladničky. Občas premiešame. Plátky broskýň narovnáme do kruhu na 4 dezertné tanieriky. Zalejeme marinádou a do prostriedku kruhu vždy posadíme kopček citrónovej zmrzliny. Dezert ozdobíme prúžkami citrónovej alebo limetkovej kôry a drobnými lístkami mäty.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!