Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Šopský šalát II


Prísady

600 g zelenej papriky,
400 g rajčiakov,
200 g šalátových uhoriek,
90 g cibule,
šťava z 1 citróna,
20 g slnečnicového oleja,
100 g tvrdého syra (eidam) alebo ovčieho syra,
petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.73/5

Hodnotenie: 1.7/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistenú a umytú papriku, rajčiaky a uhorky pokrájame na drobné kocky alebo rezance. Pridáme pokrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme, zalejeme citrónovou šťavou a olejom a premiešame. Rozdelíme na tanieriky a posypeme postrúhaným syrom. Nakoniec ozdobíme petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!