Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |
Najnovšie recepty
Prísady
1 hlávku čakankového šalátu,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Vajcia uvaríme natvrdo a opláchneme studenou vodou. Zelerovú vňať očistíme, umyjeme a nakrájame na asi 2 cm veľké kúsky. Èakankový šalát umyjeme, necháme dobre odkvapkať a natrháme na malé kúsky. Sardely a orechy nasekáme /zopár orechov si ponecháme na výzdobu/, vajíčka rozštrvrtíme. Všetky prísady dáme do misy. V šálke vymiešame soľ, čerstvo pomleté čierne korenie, citrónovú šťavu a ocot. Olej pridávame postupne, aby vznikol homogénny šalátový dressinng. Šalát polejeme dressingom až tesne pred podávaním.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!