Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |
Najnovšie recepty
Prísady
1 šalátová uhorka,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Uhorku nakrájame na veľmi tenké kolieska, jadrá odstránime a kolieska uhorky rozštvrtíme. Pridáme malé cibuľky nakrájané nadrobno, osolíme, premiešame a odložíme do chladu na 30 minút. Potom zmes dáme do misy, pridáme olúpané rozštvrtené paradajky, zbavené jadier, nasekanú zelenú petržlenovú vňať, kôpor a zľahka premiešame. Jogurt rozmiešame a nalejeme na uhorkovú zmes, ktorú osolíme, okoreníme rascou, mletým bielym korením a odložíme do chladničky asi na 1 hodinu. Podávame studený, ozdobený čerstvým kôprom a s chlebom natretým maslom.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!