Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |
Najnovšie recepty
Prísady
150 g ovčieho syra,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Hlávkový šalát preberieme, umyjeme a natrháme na kúsky. Cibuľu očistíme a nakrájame na malé kocky. Papriky očistíme, umyjeme a nakrájame na prúžky. Paradajky olúpeme, zbavíme jadierok a rozštvrtíme. Olivy odkôstkujeme. Hrozno preberieme, umyjeme, rozpolíme a jadrá vyberieme. Ovčí syr nakrájame na prúžky. Všetky prísady dáme do misy a premiešame. Na dresing vymiešame olej a ocot, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a nalejeme na šalát. Posypeme zelenou petržlenovou vňaťou nasekanou nadrobno a podávame.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!