Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Vlašský šalát I


Prísady

250 g zemiakov,
100 g sterilizovanej miešanej zeleniny,
100 g sterilizovaných sladkokyslých uhoriek,
100 g salámy,
100 g majonézy,
1 dl smotany,
soľ,
mleté čierne korenie,
1 lyžička horčice\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.23/5

Hodnotenie: 2.2/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky uvaríme v šupke, scedíme, ošúpeme, pokrájame na kocky a necháme vychladnúť. Pridáme scedenú sterilizovanú miešanú zeleninu (mrkva, zeler, zelený hrášok) pokrájanú na kocky, pokrájané alebo postrúhané uhorky a salámu pokrájanú na rezance. Zalejeme majonézou, ktorú sme rozmiešali so smotanou, soľou, mletým čiernym korením a horčicou, a všetko spolu dobre premiešame. Ak je šalát hustý, rozriedime ho smotanou alebo nálevom zo sterilizovaných sladkokyslých uhoriek.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!