Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |
Najnovšie recepty
Prísady
600 g zemiakov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zemiaky a zeler uvaríme a pokrájame na kocky, šunku na širšie rezance, polovicu uhorky na plátky a druhú polovicu posekáme na drobné kúsky. Šalát rozoberieme na listy, veľké uložíme na dno a boky sklenenej misky, ostatné pokrájame na rezance. Polovicu vajca pokrájame na plátky, druhú polovicu posekáme. Majonézu okyslíme citrónovou šťavou, premiešame, pridáme horčicu a posekané kúsky uhorky a vajca. Dôkladne pomiešame a nalejeme na zemiaky so zelerom, šunkou a plátkami uhorky. Nakoniec ozdobíme plátkami vajca. Majonézu môžeme nahradiť smotanou alebo jogurtom. Môžeme ochutiť soľou a okoreniť mletým čiernym korením.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!