Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |
Najnovšie recepty
Prísady
250 g údenej ryby,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Údenú rybu vykostíme a rozdelíme na kúsky. Homárie mäso nakrájame na kúsky. Avokádo rozpolíme, zbavíme jadier, dužinu vyberieme, nakrájame na malé kocky a pokvapkáme citrónovou šťavou. Melón rozpolíme a čajovou lyžičkou vyberieme jadrá. Potom polovičky melóna ešte rozštvrtíme, ostrým nožom oddelíme dužinu od kôry a nakrájame ju na kocky. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Medovku preberieme, umyjeme a nadrobno nasekáme. Všetky prísady na šalát dáme do misy a opatrne premiešame. Na dresing zmiešame citrónovú šťavu, olivový olej, ocot, horčicu a mäsový vývar. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ochutíme cukrom. Aromatizujeme likérom. Pridáme do šalátu, necháme postáť v chladničke asi 10 minút a môžme podávať.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!