Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |
Najnovšie recepty
Prísady
1/2 kg bielej hlávkovej kapusty,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Z kapusty odstránime veľké listy, rozštvrtíme ju, vyrežeme hlúb a pokrájame ju na tenučké rezance. Ošúpeme mrkvu, zeler a pokrájame ich taktiež na tenké rezance alebo ich postrúhame na strúhadle na zeleninu. Vymiešame kyslú smotanu, pridáme rezance zeleniny a ochutíme soľou, mletým čiernym korením, cukrom a citrónovou šťavou. Prikryjeme priesvitnou fóliou a dáme marinovať do chladničky na 1/2 hodiny. Nachystáme šalát na vychladené taniere a ozdobíme listami trebuľky.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!