Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |
Najnovšie recepty
Prísady
100 g mladých listov špenátu,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Špenát očistíme, umyjeme a potrháme na kúsky. Takisto pripravíme aj listy červenej čakanky. Èakanku rozpolíme, hlúb vyrežme, listy umyjeme a nakrájame na kúsky hrubé asi 1 cm. Rímsky šalát preberieme, umyjeme a potrháme na menšie kúsky. Na dresing zmiešame olej, ocot, biele víno, citrónovú šťavu a horčicu. Uvarené vajcia olúpeme, nasekáme a spolu s nasekanými bylinkami zamiešame do dresingu. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ochutíme cukrom. Nalejeme na šalát, zľahka premiešame a necháme postáť v chladničke aspoň 15 minút.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!