Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Treska s paradajkovou zmesou


Prísady

4 porcie tresky,
500 g paradajok,
3 lyžice citrónovej šťavy,
3 lyžice hladkej múky,
bazalka,
mleté biele korenie,
soľ,
ocot,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.62/5

Hodnotenie: 1.6/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kúsky ryby osušíme papierovou utierkou, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 10 minút odležať. Zatiaľ si olúpeme paradajky, pokrájame ich na drobné kúsky, prípadne rozmixujeme. Podľa chuti osolíme, okoreníme, pokvapkáme octom a olejom. Nakoniec pridáme nadrobno posekanú bazalku. Rybu osolíme, obalíme v hladkej múke a z oboch strán opečieme na horúcom oleji. Porcie vypraženej tresky podávame s ochutenou pradajkovou zmesou, ozdobíme bazalkou alebo petržlenovou vňaťou. Podávame s bielym pečivom alebo so sendvičom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!