Prísady
800 g vypitvaného kapra,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Očisteného, vypitvaného a umytého kapra osušíme, nakrájame na 150 g porcie, osolíme a poprášime múkou.Porcie rýb opečieme z obidvoch strán na rozohriatom oleji. Do tuku po opekaní dáme nadrobno J nakrájanú cibuľu, opražíme do zlata, zaprášime mletou paprikou a zalejeme vývarom z rýb. Do pripraveného základu pridáme na hrubšie rezance nakrájanú očistenú čerstvú papriku, na štvrtiny nakrájané rajčiaky a pod pokrievkou krátko podusíme. Do základu vložíme opečené porcie kapra, múčne maslo a pod pokrievkou dodusíme domäkka. Podľa potreby podlievame vývarom.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!