Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Perkelt z kapra


Prísady

800 g vypitvaného kapra,
1 kl soli,
1 PL hladkej múky,
2 PL masti,
cibuľu,
1 kl mletej červenej papriky,
150 g rajčiakov,
2 kl múčneho masla (maslo zmiešané s hladkou múkou v pomere 1:1)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.65/5

Hodnotenie: 2.6/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očisteného, vypitvaného a umytého kapra osušíme, nakrájame na 150 g porcie, osolíme a poprášime múkou.Porcie rýb opečieme z obidvoch strán na rozohriatom oleji. Do tuku po opekaní dáme nadrobno J nakrájanú cibuľu, opražíme do zlata, zaprášime mletou paprikou a zalejeme vývarom z rýb. Do pripraveného základu pridáme na hrubšie rezance nakrájanú očistenú čerstvú papriku, na štvrtiny nakrájané rajčiaky a pod pokrievkou krátko podusíme. Do základu vložíme opečené porcie kapra, múčne maslo a pod pokrievkou dodusíme domäkka. Podľa potreby podlievame vývarom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!