Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiaková placka plnená mäsom


Prísady

450 g údenej krkovičky,
1/2 kg zemiakov,
80 g hladkej múky,
1 vajce,
cesnak,
soľ,
majorán,
mleté čierne korenie,
olej alebo masť\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Údené mäso uvaríme do mäkka a pokrájame na 4 rovnaké časti. Zemiaky postrúhame, primiešame vajce a múku, soľ, korenie, majoránku a prelisovaný cesnak. Dôkladne premiešame. Na horúcu panvicu s tukom dáme cesto, vytvoríme placku, na ňu položíme plátok údeného mäsa a prikryjeme ďalším dielom cesta. Opražíme z oboch strán. Podávame s kyslou kapustou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!