Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Gazdovské kotlety


Prísady

4 bravčové kotlety,
drvenú rascu,
veľkú cibuľu,
2 strúčiky cesnaku,
2 PL masti,
1 PL mletej papriky,
400 g kyslej kapusty,
4 PL kyslej smotany,
80 g prerastenej slaniny,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kotlety mierne naklepeme, po okraji narežeme, aby sa pri pečení nekrútili, a po oboch stranách prudko opečieme na polovici masti.Na druhej polovici speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, prelisovaný cesnak, rascu, kyslú kapustu a opečené kotlety. Mierne osolíme, podľa potreby prilejeme 1 - 2 PL vody a dusíme, až kým mäso i kapusta zmäknú. Nakoniec pridáme kyslú smotanu. Pri podávaní porcie ozdobíme hrebienkom z opečenej slaniny. Vhodnou prílohou je biely chlieb, ktorý môže byť aj opečený alebo pečené zemiaky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!