Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiaková kaša so zapekanými vajcami


Prísady

400 g zemiakov,
50 g masla,
1 dl mlieka,
4 vajcia,
soľ,
50 g tvrdého syra


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5

Hodnotenie: 2.4/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvarené zemiaky rozšľaháme s maslom a mliekom na kašu, osolíme a dáme do ohňovzdornej misy. V kaši urobíme lyžicou štyri jamky a do nich vyklepnem vajcia. Osolíme ich, celý povrch aj s vajcami posypeme postrúhaným syrom a ešte pokvapkáme maslom. Pečieme v horúcej rúre, kým vajcia stuhnú. Podávame s hlávkovým šalátom alebo s kyslou uhorkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!