Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčová panenka


Prísady

400 g bravčovej panenskej sviečkovice,
250 g špenátu,
špargľa,
2 stredné mrkvy,
rôzne bylinky,
maslo,
korenie,
soľ,
bujón alebo vývar


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčovú panenskú sviečkovicu po dĺžke narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Medzitým podusíme špenát tak, aby sa odparila voda. Mrkvu na jemno postrúhame, rozložíme na mäso a zrolujeme. Spevníme špáradlom alebo niťou. Krátko opečieme na masle a dáme piecť do rúry. Výpek z mäsa zalejeme vývarom, pridáme maslo, bylinky podľa vlastnej chuti, prehrejeme. Podávame so špargľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!