Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Škvarkové pagáče so smotanou


Prísady

1/2 kg hladkej múky špeciál,
3 dkg kvasníc,
1‚5 dcl mlieka,
2 žĺtka,
soľ,
1 kyslú pochúťkovú smotanu,
25 dkg mletých oškvarkov,
25 dkg varených postrúhaných zemiakov,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.31/5

Hodnotenie: 2.3/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Spolu zmiesime, necháme chvíľu vykysnúť, rozdelíme a natrieme 1/3 škvarkovej a zemiakovej plnky.
Zložíme a postup opakujeme 3x po 15–20 minútach. Vrch potrieme vajcom rozmiešaným v mlieku. Pečieme v horúcej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!