Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Šampiňónové oko


Prísady

200 g šampiňónov,
50 g cibule,
4 vajcia,
3 KL masla,
čierne mleté korenie,
80 g strúhaného syra


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Šampiňóny nadrobno nakrájame a dusíme na posekanej cibuli., ktorú sme najprv orestovali na masle do sklovita. Osolíme a okoreníme. Žĺtky oddelíme od bielkov, bielka zmiešame s hubami a necháme stuhnúť. Huby rozdelíme do 4 zapekacích misiek a do každej v strede lyžicou vyhĺbime jamku. Do jamiek umiestnime žĺtky. Povrch posypeme syrom a krátko v rúre zapečieme. Žĺtok nesmie úplne stuhnúť, má zostať mäkký.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!