Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Huby naložené v octe


Prísady

huby,
vinný ocot,
bobkový list,
klinčeky,
cibuľa,
niekoľko zrniečok čierneho a nového korenia,
trocha soli\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené a pokrájané huby dáme zavariť do vinného octu s korením a cibuľou, pokrájanou na kolieska. Povarené necháme odkvapkať, naložíme do skiel a zalejeme octom. Korenia vrstvíme s hubami. Viečka len priložíme, sklá ešte natesno nezatvárame. Po 3-4 dňoch ocot zlejeme, prevaríme, necháme vychladnúť a opäť ním zalejeme huby. Tento postup zopakujeme ešte raz po ďalších 3 – 4 dňoch. Potom sklá zavrieme napevno. V octe zavárame malé hríbiky, rídziky, kuriatka a podobne. Menšie huby zavarujeme celé a tie väčšie ( ale tiež čerstvé a tvrdé ) rozkrojíme na 2 – 3 kusy.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!