Prísady
Korpus: POZOR - nachystajte si dvojnásobné množstvo všetkých surovín na2 pláty cesta,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Všetky prísady zmiešajte a upečte plát.
Celé to opakujte, aby ste upiekli 2 pláty cesta. Vymiešajte cukor so žĺtkami na hustý krém. Pridajte kakao, opäť premiešajte, pridajte mleté orechy a napokon jemne primiešajte dotuha vyšľahaný sneh. Vylejte do vymastenej a múkou (alebo strúhankou) vysypanej formy. Pečte na miernom plameni 30-40 min. Nožom rozrežte vrch torty, ktorý potom pomrvte a primiešajte do plnky. Tortu polejte rumom, natrite plnku, obložte kolieskami banánov alebo kiwi a zakryte druhým plátom cesta. Vrch torty dobre polejte rumom, natrite šľahačkou a ozdobte ovocím - napríklad kiwi, pomarančmi či mandarínkami. Plnka: Pomleté orechy vymiešajte s maslom, pridajte cukor, opäť dobre vymiešajte. TIP: Ak chcete zistiť či už je korpus upečený pichnite doňho špáradlom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!