Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Uhorská roštenka


Prísady

400 g hovädzej roštenky,
3 cibule,
40 g masti,
mäsový vývar,
20 g hladkej múky,
mletú červenú papriku,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.75/5

Hodnotenie: 2.8/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Roštenku umyjeme, nakrájame na plátky a okraje narežeme. Jemne naklepeme, prudko opražíme v rozpálenej masti z oboch strán, osolíme a odložíme do tepla. Na masti speníme na kolieska nakrájanú cibuľu, odstavíme a zaprášime mletou červenou paprikou.
Podlejeme mäsovým vývarom a dáme naspäť na sporák.Pridáme roštenky a prikryté udusíme domäkka. Šťavu zaprášime múkou, povaríme 20 minút a precedíme cez sito na roštenky. Èasť opraženej cibule necháme na obloženie roštenky. Podávame s hranolčekmi a tatárskou omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!