Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Tatranský hamburger


Prísady

4 plátky vykosteného predného mäsa,
1 strúčik cesnaku,
soľ,
mleté čierne korenie,
1 vajce,
2 lyžice studenej vody,
strúhanka,
olej,
4 žemle,
plnotučná horčica,
1 menšia cibuľa,
pikantná sterilizovaná zelenina


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso pomelieme, pridáme cesnak rozotrený so soľou, mleté čierne korenie, vajce a studenú vodu. Navlhčenou rukou formujeme placky, ktoré z oboch strán opekáme na rozohriatom oleji. Hotové vložíme do priečne rozrezaných žemieľ, natrieme horčicou a obložíme cibuľou nakrájanou na kolieska. Môžeme pridať aj rôznu sterilizovanú zeleninu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!