Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Debrecínska roštenka


Prísady

400 g hovädzej roštenky,
1 PL kyslej smotany,
2 zeleninové papriky,
štipľavú papričku,
20 g hladkej múky,
2 paradajky,
50 g šunky,
100 g húb,
cibuľu,
mäsový vývar,
nakrájanú petržlenovú vňať,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na plátky. Jemne naklepeme a okraje narežeme. Osolíme a okoreníme. Poprášime múkou z oboch strán, opečieme.Odložíme do tepla. Speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú šunku, huby a papriky. Opražíme, podlejeme vývarom, pridáme roštenky, nakrájané paradajky a nasekanú papričku. Dusíme domäkka. Mäso pokvapkáme smotanou a posypeme petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!