Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plnené bravčové karé


Prísady

4 ks vysokého bravčového karé aj s kosťou
Plnka:
400 g mletej hydiny
,
200 g mletého bravčového mäsa,
tavený syr,
hrubšie plátky tvrdého syra,
hrubšie plátky šunky,
soľ,
vegeta,
mleté čierne korenie,
mletá rasca,
červená paprika,
celé maslo
Omáčka na zemiaky:
1 plechovka sterilizovaných hríbov
sladká smotana
,
solamyl,
vegeta
biele korenie
cesnak


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.94/5

Hodnotenie: 2.9/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pomleté mäso zmiešame s taveným syrom, pridáme soľ, vegetu, korenie, rascu a znovu premiešame. Na plátok karé dáme plátok syra, plátok šunky, pripravenú zmes, opäť syr, šunku a prikryjeme druhým plátkom mäsa. Takto pripravené plnené mäso najprv podusíme na masle, potom dáme na pekáč a zapečieme v trúbe.
Omáčka: Na panvici roztopíme maslo, pridáme hríby, podusíme, pridáme vegetu, korenie, sladkú smotanu a zahustíme solamylom. Nakoniec pridáme cesnak.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!