Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rybacie placky


Prísady

250 g varenej alebo dusenej ryby bez kostí,
250 g varených lyžice,
2 lyžice roztopeného masla,
2 vajcia,
mleté čierne korenie,
soľ,
šálka strúhanky,
petržlenová vňať,
2 rajčiaky,
tuk na pečenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.92/5

Hodnotenie: 2.9/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rybie mäso rozoberieme na malé kúsky a vmiešame do prelisovaných zemiakov. Pridáme petržlenovú vňať, mleté čierne korenie, maslo a vyšľahané žĺtky. Z masy urobíme malé placky, namočíme ich do rozšľahaných bielkov a strúhanky. Z oboch strán opečieme. Hotové placky posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a obložíme kolieskami rajčiakov.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!