Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Svätoštefánsky tokáň z bravčového mäsa


Prísady

600 g bravčového mäsa,
50 g masti,
40 g údenej slaniny,
2 cibule,
2 strúčiky cesnaku,
zelenú papriku,
2 rajčiaky,
250 ml kyslej smotany,
2 PL hladkej múky,
mletú sladkú papriku,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5

Hodnotenie: 2.4/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Slaninu pokrájame na kocky a vyškvaríme. Pridáme masť a speníme na nej nadrobno pokrájanú cibuľu. Na tento základ vložíme umyté mäso pokrájané na kocky a opražíme. Poprášime mletou červenou paprikou a podlejeme vodou. Osolíme, pridáme rozotrený cesnak a udusíme takmer domäkka.Potom pridáme papriku nakrájanú na rezance a olúpané a pokrájané rajčiaky. Spolu udusíme domäkka.Nakoniec pridáme kyslú smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku. Podávame s cestovinou, haluškami alebo knedlami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!