Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakové kysnuté placky


Prísady

4 väčšie surové zemiaky,
2 varené zemiaky,
hrnček hladkej múky,
1 vajce,
1/2 hrnčeka mlieka,
lyžicu droždia,
soľ,
korenie,
cesnak,
majoránku\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.63/5

Hodnotenie: 1.6/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Surové zemiaky nastrúhame, zlejeme prebytočnú vodu, pridáme varené zemiaky, rozotrený cesnak, soľ, majoránku, štipku korenia a v mlieku vykysnuté kvasnice. Vypracujeme cesto, ktoré pečieme v malom, dobre vymazanom lievanečníku. Pokiaľ cesto upečieme na pekáčiku alebo plechu, zemiaky nakrájame na prúžky. Placky sú vhodné ako príloha k mäsám.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!