Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Èínske halušky


Prísady

Základné haluškové cesto,
červená cibuľa,
cesnak,
šampiňóny,
čínska kapusta,
pažítka,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Postup je rovnaký ako pri príprave bryndzových halušiek – uvaríme si halušky. na náplň si najemno posekáme červenú cibuľu, opražíme ju, pridáme rozotrený cesnak a nakrájané šampiňóny a chvíľu dusíme. Potom pridáme pokrájanú čínsku kapustu, zalejeme vodou a dusíme, kým nezmäkne. Zmes premiešame s haluškami a posypeme pažítkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!