Prísady
300 g rybie filé (pstruh alebo iné bez kostí),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Pomarančovú šťavu, likér a kôru z pomaranča privedieme do varu. Filé trochu naklepeme. Na plátok filé dáme plátky nepravého lososa, rybie korenie, soľ, 2 olivy a zavinieme ako roladu. Prepichneme ihlou alebo šparadlom (ak chceme zapiecť ako v prírode na rošte) alebo zabalíme do alobalu.
a) Na pekač dáme trochu oleja a roládu dáme zapiecť. b) Do hrnca dáme vodu a roládu, prikryjeme a varíme. Do vriacej pomarančovej šťavy pridáme solamyl (min. 3 lyžičky), ktorý sme zarobili s trochou vody. To kvôli zahusteniu omáčky (krém) Omáčku za stáleho miešania zjemníme smotanou a trochou masla. Na záver po odstavení omáčky pridáme do nej na kolieska nakrajaný pomaranč. Filé podávame nakrajané na kolieska, podlejeme omáčkou a dáme k tomu zemiakové krokety alebo ryžu. Zapíjame bielym vínom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!