Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rybacia polievka s kyslou kapustou


Prísady

300-350 g kapra,

200 g kyslej kapusty
,

40 g masla
,

1 cibuľa
,

40 g hladkej múky
,

1 liter vody
,

50 g paradajkového pretlaku
,

2 dl kyslej smotany\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rybu očistíme a v troške osolenej vody podusíme. Na masle opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájanú kapustu, zaprášime múkou a opražíme. Zriedime vývarom z húb, pridáme horúcu vodu a chvíľu povaríme a nakoniec ochutíme paradajkovým pretlakom. Na tanier položíme kúsok ryby, lyžicu hustej kyslej smotany a zalejeme horúcou polievkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!