Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Prsty z bryndze


Prísady

pšeničná múka 1 šálka,
horčicový prášok 1 ÈL,
maslo,
bryndza 1 šálka,
1 vajce,
mlieko a štipka soli


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.75/5

Hodnotenie: 2.8/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
rozmiešame 6 polievkových lyžíc masla a pridáme k nemu šálku bryndze, celé rozšľahané vajce, trochu mlieka, múku, horčicový prášok a štipku soli. Zmes zmiešame na hladké cesto. Na doske urobíme z cesta tyčinky – prsty. Tie rovnomerne rozložíme na pekáči a pečieme približne 10 minút pri teplote 190°C. Podávame teplé alebo studené, samotné alebo namáčané do omáčky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!