Prísady
600 g bravčového karé bez kostí,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Bravčové vykostené karé nakrájame na rezance, ochutíme soľou, čiernym korením, grilovacím korenín., prípadne trochu chilli korenia, pokvapkáme olejom, pridáme kvapku worcestru a necháme minimálne 4 hodiny odstáť v miske. Takto napácované mäso restujeme na oleji a keď je hotové pridáme paradajky nakrájané na štvrťky a na kúsky nakrájanú kápiu. Na panvici chvíľu restujeme, nesmie z nich byť lečo, musia si zachovať svoju formu. Medzitým uvaríme klásky kukurice, potom ich nakrájame na pravidelné kolieska a dáme piecť do trúby.
Z pripraveného cesta (múka, mlieko, vajce, soľ) urobíme klasické palacinky, nie sladké. Na väčšiu a hrubšiu upečenú palacinku dáme mäso s paradajkami a paprikou, posypeme syrom a preložíme. Tanier dookola obložíme kolieskami upečenej kukurice. Ideálny nápoj – čierne pivo. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!