Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Írska pochúťka


Prísady

600 g bravčového karé bez kostí,
soľ,
čierne korenie,
grilovacie alebo chilli korenie,
olej,
4 čerstvé paradajky,
čerstvá paprika ( červená kápia ),
100g postrúhaného údeného eidamu,
4 mrazené kukurice,
50 g polohrubej,
0‚5 dl mlieka,
1 vajce


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.89/5

Hodnotenie: 1.9/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové vykostené karé nakrájame na rezance, ochutíme soľou, čiernym korením, grilovacím korenín., prípadne trochu chilli korenia, pokvapkáme olejom, pridáme kvapku worcestru a necháme minimálne 4 hodiny odstáť v miske. Takto napácované mäso restujeme na oleji a keď je hotové pridáme paradajky nakrájané na štvrťky a na kúsky nakrájanú kápiu. Na panvici chvíľu restujeme, nesmie z nich byť lečo, musia si zachovať svoju formu. Medzitým uvaríme klásky kukurice, potom ich nakrájame na pravidelné kolieska a dáme piecť do trúby.
Z pripraveného cesta (múka, mlieko, vajce, soľ) urobíme klasické palacinky, nie sladké. Na väčšiu a hrubšiu upečenú palacinku dáme mäso s paradajkami a paprikou, posypeme syrom a preložíme. Tanier dookola obložíme kolieskami upečenej kukurice.
Ideálny nápoj – čierne pivo.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!