Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Salámová nátierka


Prísady

500 g mäkkej salámy,
vačšia cibuľa,
uhorka,
2 kocky cukru,
po Iyžičke octu,
horčice,
kečupu,
worcesterskej omáčky,
olej a majonézu,
na ktorú potrebujeme: 2 dl mlieka,
2 žítky,
2 lyžice hladkej múky,
Iyžičku masla,
soľ,
mleté čierne korenie,
práškový cukor,
ocot


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Najskôr si pripravíme majonézu. V mlieku rozmiešame žĺtky, múku, maslo, sol' a čierne korenie a zmes za stáleho miešania varíme, kým nezhustne. Vychladnutú majonézu dochutíme Iyžičkou práškového cukru a octu. V kastróliku spolu uvaríme cukor, ocot, horčicu, kečup, worcesterskú omáčku a olej a zmes necháme vychladnúť. Salámu, cibul'u a uhorku zomelieme, zmiešame s pikantným nálevom a nakoniec aj s majonézou .














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!