Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Knedličky v paradajkovej omáčke


Prísady

0‚5 kg mletého mäsa,
1 cibuľa,
1 lyžica strúhanky,
1 menšie vajce,
1 malý paradajkový pretlak,
mäsový vývar z kocky,
1 kyslá smotana,
mleté čierne a biele korenie,
2 bobkové listy,
2 strúčiky cesnaku,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.21/5

Hodnotenie: 2.2/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mleté mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, strúhankou, vajcom, osolíme a okoreníme. Tvarujeme menšie knedličky, ktoré osmažíme na oleji. Pridáme paradajkový pretlak, ktorý rozmiešame vo vývare. Ochutíme bobkovým listom, korením a cesnakom rozotreným so soľou. Podusíme asi 30 minút. Pred podávaním korenie vyberieme a môžeme primiešať smotanu. Podávame s ryžou alebo so zemiakovou kašou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!