Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bravčové mäso v keli


Prísady

500 g bravčového mäsa,
hlávku kelu,
3 lyžice masti,
lyžicu mletej červenej papriky,
cibuľu,
cesnak,
2 lyžice hladkej múky,
zemiaky,
soľ,
čierne korenie,
majorán,
drvenú rascu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5

Hodnotenie: 2.4/5 (29)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na kocky, osolíme a zľahka opečieme na panvici, aby sa „zatiahlo". Potom ho dáme variť do vody. Keď je polomäkké, pridáme kel nakrájaný na rezance a pokrájané zemiaky. F Pridámì rascu, K podľa K potreby ešte dosolíme a dusíme do mäkka. Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme, pridáme do nej hladkú múku, červenú papriku a zalejeme studenou vodou. Toto všetko pridáme k mäsu a kelu a krátko prevaríme. Nakoniec dochutíme majoránom a cesnakom. .














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!