Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Prívarok z kalerábu


Prísady

500 g kalerábu,
40 g masti,
40 g cibule,
sol; čierne korenie,
20 g hladkej múky,
petržIenová vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.76/5

Hodnotenie: 2.8/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kaleráb postrúhame na rezance alebo pokrájame na drobné kocky. Na masti v rajnici popražíme cibul'u, pridáme kaleráb, posolíme, okoreníme a prikrytý udusíme domäkka. Posypeme múkou, premiešame, podlejeme horúcou vodou, povaríme a do hotového privarku vmiešame pokrájanú petržienovú vňať. Podávame s mäsom na šťave a zemiakami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!