Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pochúťka v alobale


Prísady

5 - 6 väčších zemiakov,
2 parkové klobásy alebo špekáčiky,
1 mrkva,
2 papriky,
2 - 3 paradajky,
horčica,
kečup,
soľ,
1 cibuľa,
grilovacie korenie,
rasca,
100 g údenej slaniny,
alobal


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky, klobásu a ostatné suroviny pokrájame na drobné kocky, mrkvu na kolieska. Ochutíme uvedenými prísadami podľa potreby a masu uložíme na alobal, ktorý dobre uzatvoríme. V rúre pečieme cca 3/4 - 1 hodiny. Podávame s tatárskou omáčkou, horčicou, ľubovoľnými zeleninovými prílohami a chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!