Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Ruská torta


Prísady

Piškóty,
vanilkový puding v prášku,
višňový kompot,
čokoláda strúhanácukor,
mlieko,
šľahačka,
trocha rumu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.46/5

Hodnotenie: 2.5/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvaríme podľa návodu vanilkový puding. Do šťavy z višňového kompótu pridáme rum. Touto šťavou polejeme v nádobe uložené piškóty. Do tortovej nádoby dáme vrstvu pudingu, vrstvu višní, vrstvu piškótov (namočených v šťave). Potom zase zopakujeme tie vrsty. Ak to robíme so studeným pudingom, tak navrch dáme ešte vrstvu studenej šľahačky. Celé to dáme vychladiť do chladničky. Vychladenú tortu vyklopíme a ozdobíme šľahačkou a strúhanou čokoládou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!